Professionele Airconditioning

Professionele Airconditioning

Zoekt u verkoeling of verwarming voor op de werkvloer of op het kantoor? Bij Sohier en Rietveld Koeltechniek hebben we al jarenlange ervaring met professionele airconditioning installaties. Als het om nieuwbouw, onderhoud of reparatie van koel-, vries- of airconditioning installaties gaat, kiezen wij voor de kracht van specialisatie. 

Waarom professionele airconditioning?

 

U wilt natuurlijk dat uw ruimte goed gekoeld is, en dat ook blijft. Een professionele airconditioning is goed voor de werknemers op kantoor en ter bescherming van producten in uw opslagruimte. U bent ook voor levering van koel- vriesapparatuur, koel- vriescellen, ISO-construct en HACCP eisenden projecten bij ons op het juiste adres.

 

SRZKT BV combineert meer dan een halve eeuw ervaring met innovatieve technieken en ontwikkelen daarmee de totaaloplossing voor uw bedrijfsproces. Ook beschikken wij over een 24-uurs servicedienst om u te allen tijde van dienst te zijn op het gebied van professionele airconditioning. 

 

Wij zijn NVKL erkend specialist Koel- en Klimaattechniek en F-Gassen erkend installateur.

Tevens beschikken we over de benodigde EPBD certificaten om betreffende keuringen te mogen uitvoeren.

Vanzelfsprekend zijn wij ook PED en VCA* gecertificeerd. Ook kunnen wij voor u de benodigde NEN 3140 keuringen (Arbeidsmiddelen) voor u uitvoeren.

 

Wilt u meer weten over professionele airconditioning? Neem direct contact op!